S.E.O.

S.E.O.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (S.E.O.)

Tegenwoordig is het niet meer voldoende om een mooie website online te hebben staan. Het gaat er vaak om hoe je klanten terecht komen op jouw website. Het merendeel van de bezoekers op internet komt van een zoekmachine af. De bekendste is uiteraard Google. Hier liggen dan ook de kansen van jou als ondernemer zijnde om meer bezoekers te trekken en uiteraard deze acquisitie om te zetten naar meer conversie. Zo is zoekmachine optimalisatie (S.E.O.) niet alleen interessant voor grote bedrijven maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven. In vergelijking met bijvoorbeeld betaald adverteren wordt het vaak gezien als een duurzame manier om extra bezoekers te krijgen.

Waarom Envoseo?

Bij Envoseo specialiseren wij ons in zoekmachine optimalisatie en zoeken wij samen met u de meest efficiënte manier om een zo groot mogelijk resultaat te behalen. Als gemotiveerde innovatieve marktonderzoekers beschikken onze specialisten over de juiste kennis om door middel van diverse tools en programma’s je site optimaal te laten presteren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies en een offerte op maat.

  Kennis die altijd up-to-date is
  Naast vindbaarheid ook focus op conversie
  Zo efficient mogelijk door eigen zoekwoorden analyse

Werkwijze

Graag nodigen wij u eerst uit voor een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten. Op basis van dit gesprek maken wij een persoonlijk plan van aanpak. Na goedkeuring beginnen we eerst met data verzameling en een kritische site analyse. Daarna combineren wij deze gegevens en verwerken ze het plan van aanpak. Doordat wij standaard rapporten opstellen en deze inzichtelijk maken, is het ook te zien welke effecten de werkzaamheden en wijzigingen hebben. Zo kun je dus ook duidelijk zien wat het effect is van een goede optimalisatie.

CONTACT

Heeft u specifieke vragen en/of wilt u contact opnemen voor een afspraak? Stuur ons een e-mail of bel ons.

NEEM CONTACT OP

GRATIS S.E.O. SCAN

Bent u ervan overtuigd dat uw site geen verbetering nodig heeft? Laat ons een een kritische blik werpen op uw website en begin meteen met het verhogen van de prestaties.

DOE DE SCAN