S.E.A.

S.E.A.

Online adverteren

S.E.A. staat voor Search Engine Advertising, dit zijn advertenties die onder andere naar voren komen binnen zoekmachines zoals Google. Echter beperkt S.E.A. zich niet alleen tot zoekmachines maar wordt hier vrijwel elke vorm van online adverteren onder gezien. Hierbij kun je denken aan reclame binnen apps, video’s en op andere websites. Door online te adverteren kun je er dus voor zorgen dat je ontzettend veel mensen bereikt. Door slim online te adverteren kun je ervoor zorgen dat je potentiële klanten bereikt. Het grote voordeel van online adverteren is dat je direct resultaat kunt behalen en je advertenties zo kan inrichten dat je enkel betaalt per daadwerkelijke klik.

Waarom Envoseo?

Bij Envoseo richten we op maximale efficiëntie, dat betekent dat we ongeacht je budget altijd zullen streven om er zo veel mogelijk voor terug te krijgen. Al onze advertenties zijn ingericht om een zo hoog mogelijke R.O.I. (Return of Investment) te behalen. Hierdoor maken we online adverteren interessant voor kleine of grote budgetten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles meetbaar gemaakt wordt door constant data analyses uit te voeren en deze ook om te zetten naar begrijpbare rapporten. Zo kun je namelijk zelf ook zien welke advertentiemethodes het best voor jou werken. Bovendien zie je meteen wat het rendement is van je reclame.

  Voor ieder budget
  Maximaal rendement door datatriangulatie
  Geavanceerde dataverzameling inbegrepen

Werkwijze

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Op basis van je wensen maken wij dan een persoonlijk marketingplan en stellen we samen concrete doelen. Na overleg gaan we aan de slag met het vertalen van deze doelen naar advertenties en beginnen we met het analyseren van de data. Deze analyses worden gebruikt om de advertenties naargelang van tijd aan te scherpen en op deze manier deze zo efficiënt mogelijk te maken. Tussentijds ontvang je van ons rapporten om te zien hoe de campagnes lopen.

CONTACT

Heeft u specifieke vragen en/of wilt u contact opnemen voor een afspraak? Stuur ons een e-mail of bel ons.

NEEM CONTACT OP

GRATIS S.E.O. SCAN

Bent u ervan overtuigd dat uw site geen verbetering nodig heeft? Laat ons een een kritische blik werpen op uw website en begin meteen met het verhogen van de prestaties.

DOE DE SCAN