Over Ons

ENVOSEO

Envoseo is een multidisciplinair marketingbureau gevestigd in Nijmegen en is gericht op online adverteren en het verbeteren van de online vindbaarheid van bedrijven. Wij werken transparant, efficiënt en doelgericht. Ons team bestaat uit ervaren marketeers, analisten en content managers die er samen voor zorgen dat je bereik vergroot wordt. Bij Envoseo stoppen we niet alleen bij het vergroten van het aantal potentiële klanten die je website bezoeken, maar kijken wij ook hoe we de conversie kunnen verhogen. Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor meer bezoekers, maar ook voor meer klanten.

TRANSPARANT

Transparantie is bij ons een kernbegrip, wij vinden het belangrijk om opdrachtgevers op de hoogte te houden van ontwikkelingen en prestaties. Dit doen wij door middel van uitgebreide, maar begrijpbare rapporten met diverse data analyses. Hierin kun je niet alleen zien hoeveel bezoekers je hebt, maar ook uitgebreide demografische statistieken. Daarnaast is het ook erg interessant om te zien waar je bezoekers daadwerkelijk vandaan komen. Zo kun je bijvoorbeeld beoordelen of je genoeg doet aan je sociale media en zelfs specifiek welke actie het wel goed doet of welke juist niet. Naast dat wij deze informatie gebruiken voor de optimalisatie en het beheer van je advertenties kan dit ook erg waardevol zijn voor je bedrijfsuitvoering.

EFFICIËNT

Efficiënt te werk gaan betekent dat we niet alleen positief rendement halen, maar dit ook maximaliseren. Wij snappen namelijk dat adverteren of zelfs optimaliseren in principe niets anders is dan een investering. Naast dat het belangrijk is om te weten wat deze investering opbrengt, is het ook van belang om te weten dat het maximale eruit gehaald wordt.

DOELGERICHT

Wij zetten je wensen om naar concrete en meetbare doelen en hierbij proberen we je zo veel mogelijk te betrekken. Zo is te zien wat realistische doelen zijn en wat ervoor nodig is om deze te bereiken. Op deze manier zorgen we ervoor dat optimaliseren of adverteren interessant kan zijn voor grote, maar ook kleine budgetten.

 

BENIEUWD?

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor in Nijmegen of op locatie. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden en stellen op basis van het gesprek een vrijblijvend, gratis plan van aanpak op.